T'ai Chi Chuan Nijmegen
» Nieuws

Nieuws

31-07-2018

Flyer 2018-2019

Cursussen T´ai Chi Chuan

 

Download hier de flyer van het seizoen 2018-2019

https://nijmegen-oost.nl/files/nijmegen-oost.nl/uploads/files/700835/Flyer%202018-2019.pdf

19-12-2017

Start cursussen T'ai Chi Chuan en Qi Gong in week 38 2018

In week 38, vanaf 17 september gaan de T'ai Chi cursussen weer van start. Inschrijven, instromen is gedurende de cursus mogelijk.

Dit seizoen bestaat uit 12 lessen tot aan de kerstvakantie.

Het zijn lessen van 1 uur of 11/2 uur per les op diverse locaties in en om Nijmegen.

 

Mogelijkheden zijn: -  Alle leeftijden, reguliere lessen, 1 1/2 uur

                                -  Kinderen, Clinics

                                -  Ouderen,50+ en  mensen met beperkingen

                                -  Ouderen in de stoel, 1 uur

                                -  Scholen, op aanvraag

                                -  Bedrijven en instellingen

 

 

31-03-2016

Wereld T'ai Chi-dag

Wereld T'ai Chi-dag 29 april 2017
  

Op 29 april bij mooi weer verzamelen alle T'ai Chi-fans in en rond Nijmegen zich in om 10.00 uur in het Thiemepark aan de Ruyterstraat in Bottendaal in Nijmegen.

Bij slecht weer heeft de eigenaar van Cordium, Cees van Loon ons de grote groepsruimte beneden ter beschikking gesteld, super dank je wel Cees!

 
Op deze zaterdagochtend start dit mondiale evenement om 10.00 uur 's ochtends, in Nijmegen in het Thiemepark en het duurt ongeveer tot 11.30 uur.
Doe mee en overtref opnieuw het aantal deelnemers van voorgaande jaren, hoe meer mensen des te groter de impact, WERELDWIJD!

Dus kom, neem vrienden, familie en kennissen mee!!

Samen met de aanwezige T'ai Chi-fans zullen we o.a. de T'ai Chi-loop houden met een bewegende T'ai chi bal als symbool, en met respect voor de aarde tussen onze handen.

Dit alles met de bedoeling een positieve bijdrage te leveren, d.m.v. dze T'ai Chi wave rond de hele wereld, aan de Wereldvrede!

DOE MEE!!

 

Deelname is gratis.

 
Zet het vast in je agenda voor 2019: Laatste zaterdag van April, 28 april, Wereld T'ai Chi-dag 2019.

29-03-2015

T'ai Chi Thuis

 

 

 

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke dag zelf T'ai Chi doen is een goede aanvulling op de lessen die je volgt. Een beetje hulp daarbij kan fijn zijn. Daarom is er nu T'ai Chi voor thuis, een heldere site met aantrekkelijke abonnementsmogelijkheden.

Ervaren T'ai Chi -docenten demonstreren hier diverse diciplines van de T'ai Chi. Taichi-at-home is een goede aanvulling op de praktische lessen.

Als leerling van de school voor Tai Chi Chuan Nijmegen krijg je korting op je abonnement. Dit voordeel kan oplopen naarmate je langer inschrijft.

Kijk eens rond op de site www.taichi-at-home.com  . Ik wens je veel T'ai Chi plezier!

 

 

13-01-2013

T'ai Chi cursus 50 plussers en T'ai Wheels groepen in het OBG en de Vijverhof

In samenwerking met de ZZG Zorggroep en De GGD Nijmegen; Voorkom vallen!

 

Fit en vitaal blijven? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Dat willen we allemaal. Vallen is daarbij een struikelblok, zeker als u bedenkt dat de kans op vallen vanaf 65-jarige leeftijd duidelijk toeneemt. Voorkom vallen. Zie: www.valwijzer.info
 
Onderstaande activiteit bieden wij u aan in samenwerking met GGD Regio Nijmegen en lokale aanbieders zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, stichting Welzijn, Welzorg en RSR.
 
Wilt u vallen op een alternatieve, sportieve wijze voorkomen? T'ai Chi voor 50-plussers a.d. Hazenkampseweg 26 en T'ai Wheels voor mensen met een rollator, scootmobiel en/of rolstoel in het Oud Burgeren Gasthuis Nijmegen of in de Vijverhof in Berg en Dal onder begeleiding van Resi Messelink.
Kijk op de site bij programma voor de data.
02-10-2012

Onderzoek HAN bij school Tai Chi Chuan Nijmegen

Onderzoek Hoge School Arnhem Nijmegen bij School  T'ai Chi Chuan Nijmegen 


Momenteel is er een vervolgonderzoek gaande  door studenten van de HAN, onder leiding van Transfer punt Sport aangesloten bij de Hoge School Arnhem Nijmegen. Het onderzoek betreft een 'Implementatieplan werving nieuwe leden' bij de school voor T'ai Chi Chuan Nijmegen.

De bedoeling is om middels dit onderzoek een grotere bekendheid en bereikbaarheid te creëren voor de school T'ai Chi Chuan Nijmegen.

Heeft u ideeën m.b.t. dit onderwerp en wilt u deze kenbaar maken dan kunt u contact opnemen met De Kleine Weg; 024-3234534 of via de mail: t.messelink@chello.nl